Werkwijze

Coaching is persoonlijk: we stemmen samen de vorm van jouw traject af op jouw voorkeur en doel, zodat je het meeste uit de coaching kan halen!
Je bent welkom voor een kennismakingsgesprek, het is immers belangrijk dat ik als coach match met jou en je vraag.
Hoe dat gaat lees je hieronder:

Jouw doel bereiken

Uiteraard wil je iets bereiken met de coaching. Dit kan verschillen van dichter bij jezelf komen tot meer balans in het leven of meer effectief in je loopbaan staan. Hoe bereik je dat dan? Tijdens coaching hebben we gesprekken en doen we oefeningen. De focus ligt op inzicht, bewustwording en zelfsturing in het ‘nu’, waardoor je kan reflecteren, leren accepteren of los kan laten en daarmee ruimte maakt voor acties die wel effectief en positief zijn voor je. Meer hierover op de pagina over coaching.
Een doel bereik je niet zomaar. Daarom stel je tijdens coaching doelen en ga je daarmee aan de slag, juist ook na de coaching in je eigen leven. Ik vraag je daarnaast een reflectieverslag te maken over hoe het verlopen is na de sessie, zodat jij ook zelf een bewust zicht krijgt op jouw proces.

om iets te krijgen wat je nog niet hebt,
moet je iets doen wat je nog niet deed
“. 

Verder komen met coaching - hoe werkt het - Vuur en Vleugel Coaching
Coaching te Groningen - coach in Groningen

Kennismaken

Vooraf hebben we eerst een gesprek om elkaar te leren kennen en te zien of ik als coach match met jou en je coachvraag. 
Er zijn twee opties hiervoor: Online (via Skype) of op locatie. Voor afspreken bij mijn coach-ruimte vraag ik een onkostenvergoeding van €30, deze vervalt als je besluit een traject bij mij te starten!

Investering en tijd

Een gemiddelde sessie duurt 1,5 uur, dat is naar mijn ervaring nodig om de diepte in te gaan en vooruit te kijken naar het ‘stappen maken’.
Voor particulieren is mijn uurtarief €80 inclusief btw. Dat betekent dus €120 incl. btw per sessie van 1,5 uur. Zakelijk reken ik €120 excl. btw per uur.

Een traject duurt meestal 5-8 sessies. De frequentie van afspreken hangt af van wanneer je kan, maar is meestal eens in de 3-4 weken. 
De hoeveelheid tijd en sessies is natuurlijk per persoon af te stemmen. 

Locatie

De sessies zullen voorlopig over het algemeen plaatsvinden bij cursuscentrum De Poort, een authentiek voormalig klein kloostergebouw waar het heerlijk rustig vertoeven is.
Adres: Moesstraat 20 te Groningen.

Voor locaties elders reken ik andere tarieven of bijv. reisvergoeding. Vraag er gerust over. 

Lid NOBCO & gedragscode

Ik ben lid van NOBCO (de Nederlandse Orde van Beroepscoaches), en werk volgens hun gedragscode, die hier te vinden is. Centraal staat dat je zelf verantwoordelijk bent voor je keuzes en het resultaat van/tijdens het traject en dat jouw vraag/keuze voorop staat. Daarnaast: we zijn gelijkwaardige mensen en behandelen elkaar ook dergelijk met openheid en respect. Als coachee verwacht ik dat je actief met je proces meewerkt, net zoals ik als coach mijn best zal inzetten om (binnen mijn bereik) te doen wat ik kan voor jou.