Hoera, de website is er!

Zoals je wellicht ziet, heb ik eindelijk de website af. Om de blog te testen moet ik natuurlijk ook even een artikel aanmaken. Wat een ontzettend leerzaam proces bleek het maken van deze website ook nog maar eens te zijn. Niet alleen omdat ik natuurlijk teksten wil maken die resoneren met mij als coach maar ook mijn vormgevingskant kon zich uitleven in een nieuwe manier van WordPress-ontwerpen. Superleuk maar het kost tijd en elke keer dacht ik: “ja, maar ik wil gewoon gaan coachen”! Gelukkig is dat er al van gekomen. Zo blijkt maar eens weer: keuzes zijn belangrijk, je tijd is waardevol.
In de toekomst ga ik uiteraard hier op dit blog interessante artikelen schrijven, want ook daar had ik al allerlei ideeen voor. Ik kijk er naar uit, jij hopelijk ook dus kom vooral een keer terug of volg mij op Twitter, LinkedIn, Instagram of Facebook!

Groeten,
Petra