Pauze

Beste bezoeker,

Zoals je wellicht al in een pop-up hebt kunnen lezen heb ik besloten voorlopig even pauze van het coachen te nemen. Sinds de geboorte van onze zoon is het iets lastiger om te coachen naast mijn baan als docent, dit heeft o.a. te maken met dat hij slecht slaapt waardoor mijn man en ik ook niet erg goed slapen en de energie daardoor vrij laag is. Als coach wil ik natuurlijk wel mijn beste zelf zijn, dus het lijkt mij niet slim om te coachen in deze staat.

Daarnaast heb ik al een tijd lang in de planning om een soort werk-boek te maken voor HSP’ers en/of HB’ers, of bijvoorbeeld een online cursus op te zetten. Afgelopen twee jaar ben ik daar niet aan toe gekomen omdat ik een master-studie deed. Ik zou heel graag hier toch nog mee beginnen als de energie er weer voor terug komt.

Vandaar dat ik voorlopig, voor onbepaalde tijd, niet ga coachen. Het heeft geen nut te mailen met de vraag wanneer ik weer ga beginnen, dat weet ik zelf voorlopig namelijk ook niet. Ik wil eerst focussen op mijn gezin, dat is voorlopig mijn belangrijkste doel.
Ik hoop dat je dit kan begrijpen. Mocht ik weer beginnen, dan zal ik dit uiteraard hier op het blog en op mijn social media kanalen weer laten weten.

Vriendelijke groet,

Petra

Beste bezoeker,

Ik heb besloten om vanwege omstandigheden voorlopig een tijd niet te coachen.
Afgelopen jaar heb ik al een paar keer dat aan moeten geven, maar ik kreeg toch
nog mailtjes met de vraag wanneer mensen weer konden starten maar ik voelde
na de zomervakantie dat ik er nog niet aan toe ben. Bij deze wil ik graag aangeven
dat dit onbepaald is en het dus ook geen nut heeft om te mailen. Je kunt hier meer
over lezen op de blog-pagina. Bedankt voor het begrip.

Vriendelijke groet,

Petra