Online coaching clinic over hoogsensitiviteit

Een maandje terug werd ik gevraagd voor de coaching clinic bij cursuscentrum De Poort, dit is een groepssessie waarin iets uitgelegd wordt over coaching binnen een bepaald thema en hoe ik als coach werk. Je kan wat proeven van de coaching en je kan persoonlijk met mij in gesprek gaan er over. Het thema van de coaching clinic is hoogsensitiviteit, iets waarvan ik inmiddels behoorlijk kennis van en ervaring mee heb en mensen graag mee help en coach.

De coaching clinic vindt vanwege het verspreidende coronavirus deze keer online plaats! Dat betekent dat je ook kan ‘aanschuiven’ als je elders in het land woont, hoe tof is dat?! Het zal plaatsvinden op vrijdag 27 maart om 14:30. Het kost een kleine bijdrage voor de organisatie er van. Meer informatie er over en aanmelden er voor kan via deze link: https://www.cursuscentrumdepoort.nl/coaching-clinic.html

online coaching hoogsensitiviteit

Beste bezoeker,

Ik heb besloten om vanwege omstandigheden voorlopig een tijd niet te coachen.
Afgelopen jaar heb ik al een paar keer dat aan moeten geven, maar ik kreeg toch
nog mailtjes met de vraag wanneer mensen weer konden starten maar ik voelde
na de zomervakantie dat ik er nog niet aan toe ben. Bij deze wil ik graag aangeven
dat dit onbepaald is en het dus ook geen nut heeft om te mailen. Je kunt hier meer
over lezen op de blog-pagina. Bedankt voor het begrip.

Vriendelijke groet,

Petra