Loopbaancoaching

Ben jij op zoek naar de juiste weg in je carrière of wil je een volgende stap zetten? Loopbaancoaching is iets waar je veel aan kan hebben. 

Met coaching kun je een visie voor de lange termijn ontwikkelen. Niet eentje die alleen gestoeld is op wat je gestudeerd hebt of waar je ervaring in hebt, maar juist ook de persoonlijke kant: Hoe jij in elkaar zit, wat jou energie geeft en wat jij belangrijk vindt. Zodat jij die plek kan vinden waar jij je goed voelt en tot je recht komt.

Daarnaast zijn er wellicht redenen waarom je niet al op je plek bent en je wat hulp bij kan gebruiken. Uitzoeken wat je nodig hebt om er te komen, wat jou tegenhoudt en daarmee aan de slag gaan: een stuk persoonlijke ontwikkeling.

Loopbaancoach te Groningen - Wat is jouw volgende stap?

Jouw plek in de wereld vinden door je eigen pad uit te stippelen!

Loopbaancoaching: Wie ben je? Leer jezelf weer kennen

Wie ben je?

Loopbaancoaching: Wat wil je? Waar liggen je passies en talenten?

Wat wil je?

Loopbaancoaching: Wat kan je? Ga aan de slag, zet met coaching de volgende stap

Wat kan je?

Loopbaancoaching: Wat heb jij nodig om stappen te zetten in je loopbaan?

Wat heb je nodig?

Binnen een loopbaancoachtraject behandel ik de volgende fases: Wie ben je? Wat wil je? Wat kan je en wat heb je verder nodig?
Daaronder liggen verbredende of verdiepende vragen zoals: Wat vind jij belangrijk? Wat zijn je drijfveren? Waar krijg jij energie van?
Hoe ‘werk’ je? Wat past bij jou? Hoe kun je daar komen waar je wilt komen?

Als je weer terug naar jezelf en je kern gaat, kun je een helder pad uitstippelen.

Een loopbaan coachingstraject: dat je weer met plezier gaat werken

Waar bestaat het uit?

Tijdens coachingsessies doen we oefeningen die je meer inzicht en antwoord geven op bovenstaande vragen en jou laten ontdekken hoe je stappen kan zetten zodat je ook echt iets bereikt.
Elk traject is anders, want jij bent als persoon uniek en daar stem ik de coaching graag op af om het zo effectief en doelgericht mogelijk te maken.

Voor meer info over mijn coaching verwijs ik je graag naar deze pagina.

Het traject

Het kan zijn dat je de fases in vier sessies doorloopt, maar het kan ook dat je voor gedeeltes wat langer nodig hebt. Gemiddeld kan je uitgaan van een traject van 4-8 sessies/maanden, dit stemmen we bij het intake-gesprek af. Meestal vinden de sessies plaats in een coachruimte in Groningen. Heb jij liever een sneller traject of op een andere locatie dan is dat bespreekbaar.

Wat levert het op?

Wat loopbaancoaching je kan opleveren is dat je duidelijker hebt wat voor werk bij jou past en hoe jij de stappen kan zetten om je ideale plek te vinden. Dat je iets kan vinden waar jij blij van wordt, waar jij in flow raakt, waar het je energie geeft in plaats van kost en waar je van betekenis kan zijn.
Zonder een ‘kaart’ is het lastig om ergens te komen. Binnen loopbaancoaching kun je onder begeleiding jouw weg stap voor stap in kaart brengen door weer te gaan ontdekken.

Coaching: verder komen door weer te leren ontdekken

Investering

Wordt je traject vergoedt door je werkgever/bedrijf, dan vraag ik een zakelijk tarief van 120 per uur excl. btw, voor particulieren is dat 80 incl. btw. Sessies zijn standaard 1,5 uur. Meer hierover vind je op deze pagina. Afhankelijk van de situatie kan er bij een werkgever vooraf een gesprek plaatsvinden met z’n drieën om de belangen af te stemmen. Ik geef nooit informatie door aan derden zonder toestemming en bij eventuele verslaggeving leg ik de verantwoordelijkheid bij de coachee zelf. Naast geld betekent een investering ook inzet en tijd: dat je actief met je eigen traject bezig houdt. Verder werk ik met de NOBCO IEC (ethische code).