HSP Facebook groep Noord-Nederland

Al een tijdje loop ik met het idee rond over het bouwen van een community, of iets te doen met een groep mensen, omtrent hoogsensitiviteit. Het zou natuurlijk leuk zijn ooit eens een soort groepscursus op te zetten. Herkenning en delen van ervaringen is namelijk ontzettend belangrijk, het kan er een stuk makkelijker voor zorgen dat je jezelf niet gek vindt, en dat sommige dingen voor anderen ook normaal zijn.

Een coachee vroeg mij er laatst over, of er ook groepen waren om bij te gaan. Nou zijn er al een aantal hele grote groepen op Facebook omtrent HSP, maar ze zijn daadwerkelijk ook zo druk dat ik zelf minder de neiging had om daar echt actief deel van te zijn. Daarom leek het mij wel wat om een iets kleinere groep op te zetten, bijvoorbeeld regio-gebonden zodat we ook tips kunnen delen of wie weet ooit eens een activiteit kunnen organiseren.

En zo is de Facebook groep ontstaan: Hoogsensitiviteit Noord-Nederland. Kom gerust er bij. Het is een plaats waar je op je gemak dingen kan delen, vragen kan stellen etc. Wees welkom! – https://www.facebook.com/groups/417872089922540