Coaching en coronavirus

Daar zit je nu dan. Thuis. Misschien geeft je het stress, misschien juist minder. Het is een tijdelijke verandering. Wel eentje waarvan je ook gebruik kan maken. Om anders naar je tijdsindeling te kijken. Hoe je eerder zoveel druk maakte over werk, dat nu geen nut heeft. Het is zoals het is. Acceptatie. En creatief denken. Nieuwe dingen doen die je anders niet doet. Leren er mee om te gaan.

Last van al die chaos…dat kan ik me voorstellen. Maar het is ook een kans. Misschien heb je nu meer tijd over. Die kan je o.a. gebruiken voor bezinning en bewustwording. Neem de tijd voor jezelf. Ga bijvoorbeeld eens naar buiten, maak een wandeling. Of maak een ruimte in huis voor jezelf, waar jij je lekker voelt. Pak dat ene boek op. Bel je dierbaren op. Laat het bezinken, laat het zijn. Geef aandacht aan wat echt belangrijk voor je is.

Mijn coaching gaat vanaf nu ook alleen nog maar online, via Skype. Dat is voor mij ook even nieuw…en stiekem ook leuk om te ontdekken wat dat doet met contact. Oefeningen in de ruimte zijn er dan niet bij, maar veel kan ook vertaald worden naar een scherm of via spraak.
Afspraken in het echt worden voorlopig niet gemaakt, ook vanwege dat de plek waar ik coach (bij cursuscentrum De Poort) ook gesloten is. Ik denk dat dit zeker tot mei nog wel zal blijven. Maar online…kan ik nog steeds helpen en coachen!
Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier om contact op te nemen of mail naar petra@vuurenvleugel.nl !

Beste bezoeker,

Ik heb besloten om vanwege omstandigheden voorlopig een tijd niet te coachen.
Afgelopen jaar heb ik al een paar keer dat aan moeten geven, maar ik kreeg toch
nog mailtjes met de vraag wanneer mensen weer konden starten maar ik voelde
na de zomervakantie dat ik er nog niet aan toe ben. Bij deze wil ik graag aangeven
dat dit onbepaald is en het dus ook geen nut heeft om te mailen. Je kunt hier meer
over lezen op de blog-pagina. Bedankt voor het begrip.

Vriendelijke groet,

Petra